Aning Film d.o.o.
Za razvoj i produkciju filma
Opatovina 25, 10000 ZagrebBehance.net/AningFIlm
Facebook.com/AningFIlm
Vimeo.com/AningFilm
 1. Savjetovanje, posredništvo i razvoj autorskih ideja, projekata i inicijativa
  • Djelujemo kao kreativni producent i podrška u razvoju projekata. Jedan od ishoda tog procesa je identifikacija i realizacija najboljeg producenta za dani projekt. Našim klijentima nudimo kreativnu pomoć pri planiranju i financiranju razvoja projekta, realizaciji prepoznatljivosti i pripremi strategije realizacije ukupnog financiranja i proizvodnje.
   Predstavljamo se kao razdjelnik u nacionalnoj, regionalnoj i Europskoj audiovizualnoj produkciji, savršen partner pri kreativnom razvoju i artikulaciji snaga i slabosti izazova pojedinog kreativnog tima, komercijalnog klijenta ili pojedinca-autora.
 2. Proizvodnja kratkometražnih i dugometražnih filmova ženskih autora
  • Kao svoj izbor pri proizvodnji autorskog filma postavljamo - ženske autore. U potrebi za ispunjenjem ambicije produkcije isključivo autorskog stvaralaštva koje mijenja, otkriveno je da postojeća diversifikacija ne odgovara postavljenim standardima. Iz tog razloga, kao i iz potrebe za fokusom, Aning Film će u većinskoj produkciji proizvoditi filmove isključivo ženskih autora dok god za time bude bilo potrebe na globalnoj skali.
 3. Zastupanje i izvoz audiovizualnih kapaciteta RH
  • Povezivanjem svoje nacionalne i Europske mreže suradnika, partnera i drugih kontakta, sustavno promoviramo i zastupamo izvoz audiovizualnih usluga Hrvatske u Europu. Kao predstavnik privatnih interesa, zastupamo pružatelje usluga s potencijalnim klijentima. Djelujemo kao audiovizualni insajder, savjetnik u procesu pronalaska, odabira i realizacije radnog procesa i portfelja suradnika na danom projektu.

Aning Film društvo s ograničenom odgovornošću, Opatovina 25, 10000 Zagreb
IBAN: HR4824020061100723057 OIB: 52144444572
Temeljni kapital društva 20.000,00 kn
Osnivač i direktor: Matija Radeljak